Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Kalustovuokraus

Riihimäen Urheilusukeltajat tarjoaa jäsentensä vuokrattavaksi laajan valikoiman laitesukellus- ja leirivarusteita. Varusteet ovat nykyaikaisia ja valmistajien ohjeiden mukaan huollettuja.

Miten vuokraan varusteita?

Varusteiden ja kaluston vuokraaminen onnistuu ottamalla yhteys seuran kalustovastaavaan, sähköposti . Sukellustukialuksen vuokraus sovitaan aina seuran venevastaavan kanssa, . Varusteiden palauttamisajankohta sovitaan varusteiden noudon yhteydessä.

Vuokrattavat varusteet maksetaan pääsääntöisesti niiden noudon yhteydessä. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartumin, EezyBreakin, Edenredin ja e-Passin liikuntasetelit. Huomaathan, että käteistä rahaa ei seura ota vastaan. Erikseen sovittaessa voidaan vuokraus myös laskuttaa sähköpostilaskulla.

Varusteiden vuokrahinnat

VuokrauskohdeVrkVko1 kk2 kk3 kk
Sinkkulaitepaketti13€24€42€65€90€
Tuplalaitepaketti21€32€63€95€126€
Sinkkusäiliö--13€18€30€36€
Tuplasäiliöt5€30€
Regulaattori--18€25€36€48€
Liivi/wingi--13€18€30€36€
Märkäpuku10€18€25€36€42€
Kuivapukusetti (1)15€36€50€75€85€
Painovyö & painot--4€6€10€13€
Sukellustietokone10€18€25€30€36€
Kaasuanalysaattori (2)10€18€
Matkakompressori (3)25€
Peräkärry (4)18€
Nestekaasupannu (5)18€
Telttakatos 3x6 m30€
Sukelluskamera (6)10€25€
Sukellustukialus (7)50€

1. Kuivapukusetti

 • Kuivapukusetin vuokra sisältää aina aluspuvun, kuivakäsineiden, täyttöletkun, säilytyskassin ja irtohupun vuokran. Ko. tarvikkeita ei vuokrata erikseen.
 • Kuivapuku, aluspuku ja huppu palautetaan aina pestyinä, kuivattuna, mansetit talkittuina ja säilytyskassiin pakattuina. Hoito-ohjeet annetaan kirjallisena pukusetin vuokrauksen yhteydessä. Jos ohjeita ei ole noudatettu, perii seura vuokraajalta 25 € maksun setin huollosta.
 • Kuivapukusetin vuokraan ei sisälly kuivakäsineiden aluskäsineitä eikä saapassukkia. Kuivapukuja vuokrataan vain kuivapukukurssin osallistujille, kurssin jo käyneille tai aikaisemman kuivapukusukelluskokemuksen omaaville seuran jäsenille. Etusijalla vuokrauksessa ovat kurssien oppilaat.

2. Kaasuanalysaattori

 • Seoskaasuanalysaattorin vuokra-aika enintään 1 vko ilman hallituksen päätöstä.

3. Matkakompressori

 • Matkakompressorin vuokra-aika enintään 1 vko ilman hallituksen päätöstä. Hinta sisältää seuran peräkärryn käytön. Hinta ei sisällä kompressorin polttoaineita (bensiini 98E5), vaan vuokraaja hankkii polttoaineet omalla kustannuksellaan.

4. Peräkärry

 • Peräkärryn vuokra-aika enintään 1 vko ilman hallituksen erillistä päätöstä. Lisävuorokausi 5 €.

5. Nestekaasupannu

 • Nestekaasupannun vuokra ei sisällä kaasupullon käyttöä. Vuokra-aika enintään 1 vko ilman hallituksen erillistä päätöstä.

6. Sukelluskamera

 • Kameran vuokra-aika enintään 1 vko ilman hallituksen erillistä päätöstä. Rikkoutuneen kameran / kotelon tilalle vuokraajan on korjautettava laite tai hankittava tilalle vastaava uusi laite. Kameran vuokrauksen yhteydessä edellytetään käyttäjältä käyttökoulutus.

7. Sukellustukialus

 1. Ainoastaan Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n jäsenillä on oikeus vuokrata seuran kalustoa omaan käyttöönsä. Seuran laitteita ei saa luovuttaa edelleen.
 2. Vuokraajalla on oltava riittävä taito kyseessä olevan laitteen käyttöön.
 3. Vuokraajan on tarkastettava laitteen kunto vuokralle ottaessaan sekä palauttaessaan. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan havaitsemistaan epäkohdista ja puutteista. Varusteet on huuhdeltava ja ne palautetaan puhtaina ja kuivina.
 4. Vuokraaja vastaa laitteen käytöstä ja kunnosta sekä sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingon. Vahingonkorvauksen yhteydessä huomioidaan laitteen jäljellä oleva käyttöikä.
 5. Seuran järjestämille sukellusleireille on varusteet myös vuokrattava.
 6. Sukelluslaitteita vuokrataan ainoastaan jäsenille, joilla on voimassa oleva laitesukelluskortti. Sukelluskortti ja terveysselvityslomake on pyydettäessä esitettävä laitteita vuokrattaessa.
 7. Sukelluskaasupulloja voi vuokrata korkeintaan 2 kpl / henkilö.
 8. Vuokra maksetaan laitteiden noudon yhteydessä.
 9. Maksimi vuokra-aika on 3 kk ilman seuran hallituksen erillistä päätöstä.
 10. Hallikaudella (15.9.–15.5.) ei peritä laitesukellusvarusteista vuokraa, mikäli niitä käytetään allasolosuhteissa seuran omilla allasvuoroilla. Sukelluskaasupullot palautetaan täytettyinä. Vuokraajalla on oltava maksettu ilmakortti myös allaskauden aikana.
Siirry sivun alkuun