Koulutus

Snorkkelisukelluskurssit

Snorkkelisukellus on edullinen ja monipuolinen harrastus. Pinnanalaisen maailman tarkkailu tarjoaa snorkkelisukeltajalle useita eri vaihtoehtoja. Vedenalainen valokuvaus onnistuu helposti snorkkelisukeltajalta. Suomen vedenalaisesta eliöstä suurin osa viihtyy alle kymmenen metrin syvyydessä, joten biosukelluskin onnistuu Suomessa helposti snorklaamalla. Moni snorkkelisukeltaja innostuu laajentamaan sukellusharrastustaan taitojen karttuessa myöhemmin laitesukeltamisen, uppopalloilun tai jopa sukelluskalastuksen parissa.

Järjestämme snorkkelisukelluksen perus- ja jatkokursseja sekä nuorille että aikuisille.

Laitesukelluskurssit

Sukeltajaliiton koulutusjärjestelmän perusajatuksena on nousujohtoisuus. Jokaista kolmea laitesukellusluokkaa varten (laitesukelluksen peruskurssi CMAS*, laitesukelluksen jatkokurssi CMAS** ja laitesukelluksen syventävä jatkokurssi CMAS***) on oma, kutakin vaatimustasoa vastaava sukelluskurssi.

Erikoiskurssit

Järjestämme laitesukelluksen erikoiskursseja kysynnän mukaan.

Ensiapukoulutus

Järjestämme 1–2 kertaa vuodessa DAN (Divers Alert Network) ensiapukoulutusta. Ensiapukurssit antavat erinomaiset valmiudet paitsi sukellustapaturmien, myös muiden arjen tapaturmien aiheuttamien vammojen hoitoon.
 

Lisätietoa sukellus- ja ensiapukursseista antaa seuramme koulutusvastaava.

 

Seuramme järjestämä sukelluskoulutus on Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaista. Sukeltajaliiton koulutukset ovat omia kansallisia koulutuksia, Suomen olososuhteisiin räätälöityjä kursseja, jotka täyttävät sekä CMAS:n että NAUI:n kansainväliset koulutusstandardit.

Urheiluseurana koulutuksemme päämääränä on hyvät sukellustaidot ja turvallisen asenteen omaavat sukeltajat.


Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n järjestämien kurssien ja laitesukelluskokeilun maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenredi, Epassi ja EazyBreak -liikuntasetelit. Jos haluat maksaa kurssin tai osan siitä, mainitse asiasta kurssille ilmoittautuessasi.