Laitesukellus

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää erilaisia sukellustapahtumiaviikkosukelluksia ja sukellusleirejä Suomessa ja muuallakin päin maailmaa. Lisätietoa antaa seuran laitesukellusvastaava.

Laitesukellus on turvallinen ja monipuolinen harrastus, ja se tarjoaa Suomessakin monenlaisia mahdollisuuksia. Esimerkiksi merialueemme upeasti säilyneet hylyt, runsaat sisävesistömme, sekä upeat kaivokset tarjoavat laitesukeltajille ainutlaatuisia sukelluskokemuksia ympäri vuoden.

Pidämme myös huolta itsestämme, laitteistamme ja ennen kaikkea sukellusparistamme. Laitesukeltaminen on paljon muutakin kuin veden alaisen maailman ihastelua. Se on mukavaa yhdessäoloa, kokemusten ja tietojen jakamista.

Seura perus- ja jatkokouluttaa laitesukeltajia säännöllisesti. Lisätietoa sukelluskoulutuksesta löydät koulutussivuilta.

Kiinnostaisiko sinua kokeilla laitesukellusta?
Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää säännöllisesti laitesukelluskokeiluja, joka on helppo ja mukava tapa saada ensituntuma laitesukelluksen maailmaan. Lisätietoja laitesukelluskokeiluista löydät täältä.

"Taitava sukeltaja osaa selviytyä monista erilaisista vaaratilanteista.
Hyvä sukeltaja osaa etukäteen välttää nämä tilanteet."
- Jacques Cousteau