Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Hallituksen kokous 4-2023

Hallituksen kokouksen 4/2023 pöytäkirjan tiivistelmä

Kokousaika: 6.6.2023 klo 18:00
Kokouspaikka: Luonto-osuuskunta Willimielen toimisto
Paikalla: Jenna Ranki, Teemu Virtanen, Jouko Näätänen, Tero Paso ja Oskari Vahala
Poissa: Emmi Salento, Juha Virtanen, Joonas Ylivaara ja Jonna Sorsa.

 

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Jenna Ranki avasi kokouksen klo 18:12.

 

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ja esityslistan hyväksyminen

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksytään esityslista.

 

3. Melkuttimen avainrasian koodin vaihto

Helatorstaina koodin vaihdon jälkeen Melkuttimelle johtavan tien varressa olevan avainboksi oli avattu väkisin. Ilmeisesti alueelle oli jäänyt sisään lukkojen taakse henkilö, joka ei ollut saanut tietoonsa uutta koodia. 26.5.2023 puomin riippulukkoa oli yritetty murtaa ilmeisesti kulmahiomakonetta käyttäen. Lukko on sittemmin vaihdettu uuteen (Metsähallitus).

Jatkossa pyritään muuttamaan koodia kerran vuosineljänneksen aikana. Lisätään Iso-Melkuttimen ilmoitustaululle tieto siitä hyvissä ajoin, että koodi tullaan vaihtamaan. Jokke ja Tero hoitaa tiedon jatkossa Melkuttimen ilmoitustaululle. Jenna toimittaa ensimmäisen version ilmoituksesta viikkosukellukselle keskiviikkona 7.6.2023.

 

4. Suojeluskunnan avustuksen käyttö

Suojeluskunnan avustusta on myönnetty tukiraha sukellustukialuksen turvallisuuden parantamiseen. Ehdotuksena oli käyttää avustus osana Meri-VHF -radion hankintaa. Avustus maksetaan seuran tilille kuitteja vastaan. Korvaus on haettava marraskuun loppuun mennessä. Teemu ja Vili hoitaa radion hankinnan.

 

5. Vesisankarit-tapahtuma 26.8.

Riihimäen maauimalassa järjestetään 26.8. Vesisankarit-tapahtuma, johon seura voisi mennä mukaan esittelemään toimintaa. Päätettiin mennä paikalle ja mietitään vielä myöhemmin mitä lajeja päästään esittelemään (jos saadaan vapaaehtoisia). Jenna kyselee halukkaita esittelemään omia lajejaan ja kokoaa mahdollisista vapaaehtoisista työryhmän.

 

6. Seoskaasujen hinnankorotus

Woikoski lähestyi seuraa sähköpostilla, jonka tärkein viesti oli heliumin 15% hinnan korotus. Päätettiin korottaa heliumin hintaa nykyisestä 15%. Korotus astuu voimaan 1.6. ja seura ottaa uuden hinnan käyttöön kun seuraava helium-varastosäiliö haetaan seuralle uudella hinnalla.

 

7. Jäsenasiat

Liittyneet: 3
Eronneet: –
Jäseniä yhteensä: 207

 

8. Muut asiat

-Uppopalloilijoiden allasvuoro maauimalassa; Pertti järjestänyt kaupungin kanssa uppopalloilijoille oman vuoron, johon ovat myös naapuriseuran uppopalloilijat tervetulleita. Seura ei maksa vuorosta mitään, koska seura on ollut mukana aktiivisesti kaupungin talkootöissä (rantojen ja maauimalan puhdistus).
-Kaatialan leiri; Kaatialan leiri peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
-Tornator-reissu; Reissulle ilmoittautuminen avataan myös seuran ulkopuolisille sukeltajille 12.6. Reissulle on tällä hetkellä viisi (5) ilmoittautunutta.
-Boosterin myyminen; Päätetään WhatsApp-kokouksena 18.6.

 

9. Seuraavan kokouksen ajankohta

Päätetään seuraavan kokouksen ajankohta myöhemmin käyttäen Doodlea.

 

10. Kokouksen päättäminen

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:45

Hallituksen kokous 4-2023
Siirry sivun alkuun