Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Hallituksen kokous 5-2022

Hallituksen kokouksen 5/2022 pöytäkirjan tiivistelmä

Kokousaika: 2.5.2022 klo 18:00
Kokouspaikka: Skype
Paikalla: Vili Mononen, Oskari Vahala, Teemu Virtanen, Jonna Sorsa, Emmi Salento, Joonas Ylivaara ja Tuomo Palevaara (kokouksen sihteeri)
Poissa: Joonas Klemola

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Vili Mononen avasi kokouksen klo 18:00.

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ja esityslistan hyväksyminen

Todettiin, että kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

3. Venetrailerin hankinta seuralle

Vili ja Teemu keskustelleet asiasta. Nykyinen järjestely, jossa venettä siirretään huteralla satamakärryllä ja jossa sitä joudutaan pidempiä kuljetuksia varten nostamaan edestakaisin varsinaiselle maantietrailerille, on työläs ja altistaa veneen vaurioitumiselle.

Edellytyksenä on 3 500 Kg:n traileri, jotta venettä pystyy siirtämään turvallisesti. Sovimme, että Joonas Ylivaara kysyy tarjouksia uusista trailereista ja uusi traileri ostetaan syksyyn mennessä, jos sellainen on saatavissa.

4. Palautekysely seuran jäsenistölle

Edellinen kysely tehty 2021. Onko nyt aiheellista kerätä palautetta sähköisellä kyselyllä? Saisiko houkuteltua vastaajia esim. arpomalla yhteystietonsa jättäneiden kesken ilmaisen venereissun tms?

– Tehdään kysely. Teemu hahmottelee sisältöä kyselyyn.

– Arvonnassa on palkintoina kolme kappaletta seuramme lahjakortteja arvoltaan 50 €
kpl.

5. Koulutusasiat

– Laitesukelluksen peruskurssin ja kuivapukukurssin tilanne: Peruskurssi on käynnissä. Ensi viikonloppuna on viimeiset allasharjoitukset ja siitä viikon kuluttua ensimmäiset avovesiharjoitukset.

– Muut kurssit: Teemu Virtasen pitämää tekniikkasukelluskurssia on siirretty. Oskari Vahalan pitämä Blenderikurssi on ensi viikonloppuna.

– Millä saataisiin lisättyä kouluttajien aktiivisuutta? Nyt 2-3 kouluttajaa pitää lähes kaikki kurssit, vaikka seuralla on toistakymmentä kortitettua M1-3-kouluttajaa. Peruskursseille on saatu apukouluttajia kohtuullisesti, erilaisia kursseja voisi ideoida enemmän ja vastuukouluttajiksi voisi ilmoittautua aktiivisemmin.

6. Jäsenasiat

Uusia: 6
Eronneita: 1
Jäseniä yhteensä: 227

7. Muut asiat

– koko seuran yhteiset kevätkauden päättäjäiset Kotaniemessä? Tuomo kysyy, saadaanko käyttöön Seurakunnan tiloja/rantasaunaa touko-kesäkuun vaihteessa.

– Keskusteltiin vakuutusten kilpailuttamisesta.

– Seurassamme on alkanut aktiivinen vapaasukellustoiminta. Toiminnassa hyödynnetään seuramme olemassa olevia hallivuoroja ja kesällä käytetään tarvittaessa maauimalan altaita tai avovesiä.

8. Seuraavan kokouksen ajankohta

Seuraava hallituksen kokous: 30.5.2022 klo 18:00

Seuraavan kokouksen sihteeriksi valittu Emmi Salento (laatii esityslistan). Sihteeriltä saa pyytämällä linkin Skype-kokoukseen.

9. Kokouksen päättäminen

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:02.

 

Hallituksen kokous 5-2022
Siirry sivun alkuun