Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Hallituksen kokous 6-2022

Hallituksen kokouksen 6/2022 pöytäkirjan tiivistelmä

Kokousaika: 19.10.2022 klo 18:00
Kokouspaikka: WilliMieli, Rajamäki / Skype
Paikalla: Vili Mononen, Oskari Vahala (etänä), Teemu Virtanen, Jonna Sorsa, Emmi Salento, Joonas Ylivaara ja Joonas Klemola (etänä).
Poissa: Tuomo Palevaara ja Jenna Ranki (tähtiseurayhdyshenkilö)

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Vili Mononen avasi kokouksen klo 18:14.

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ja esityslistan hyväksyminen

Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Seuralta kadonneet sukellusvarusteet

Päätetään kysyä vielä kadonneita sukellusvarusteita niitä aikaisemmin vuokranneelta henkilöltä. Päätettiin äänin 6 – 1, ettei henkilön maksamaa avainpanttia palauteta, ennen kuin asia on selvitetty kadonneiden sukellusvarusteiden osalta. Mietitään seuraavaan kokoukseen mennessä laitteiden vuokraus prosessia uudestaan.

4. Seuran taloudellinen tilanne

Päätetty hallituksen WhatsApissa 12.9., että edellisessä kokouksessa päätetty venetrailerin hankinta jaetaan kirjanpidossa tasapoistoina 10 vuoden ajalle samalla tavalla kuin itse venekin.

Tuloja on odotettavissa syyskauden ohjatun toiminnan maksuista (ei vielä laskutettu), sekä laitesukellusintroista ja satunnaisista -kursseista. Tulossa vuoden vaihteessa ovat täysimääräiset allasvuorolaskut Riihimäen ja Tervakosken hallivuoroista syksyn ajalta.

Päätetään hankkia seuralle 15l 232bar (3kpl) ja 12l 232bar (2kpl) pulloja, sekä sidemount liivit (puretaan seuran yhdet 2x10l laitepaketti, jotka otetaan sidemount käyttöön) ja venttiilit. Myydään seuran vanha 15l 200bar.

5. Uimahallivuorojen tilanne Riihimäen hallin remontin alkamisen jälkeen

Hyvinkäältä ei saatu vuoroja. Tervakoskelta ei luultavasti saada lisävuoroja olevien vuorojen lisäksi. Kysytään vielä hallivastaavalta Tervakosken vuorojen osalta, onko muita vuoroja vuonna 2023 kun lauantain illan vuoro.

6. Syyskokousasiat

● Toimintasuunnitelman valmistelu, Jonna tekee pohjan, johon tehdään suunnitelma vuodelle 2023.

● Talousarvion valmistelu (erityishuomio jäsenmaksuihin, jos hallivuoroja jatkossa vähemmän?) Vili ja Teemu tekee alustavan suunnitelman budjetista,
joka käydään hallituksessa läpi seuraavalla kerralla.

● Syyskokouksen asialistan valmistelu (kokouspäivä sovittu hallituksen WhatsApissa 23.9., samalle päivälle sovittu myös seuran pikkujoulut).

● Jäsentiedote syyskokouksesta ja pikkujouluista tekee Teemu seuran sivuille.

6. Jäsenasiat

Liittyneet: 6
Eronneet: 1
Jäseniä yhteensä: 234

7. Muut asiat

Päätettiin 23.5. hallituksen Whatsapissa, että seura maksaa kouluttajan lääkärikäynnin, joka aiheutui edellisviikonlopun P1-kurssilla sattuneesta korvan painevammasta.

Päätettiin hallituksen WhatsApissa 20.9. valtuuttaa Tuomo edustamaan seuraa Sukeltajaliiton syyskokouksessa lokakuun alussa.

Sukeltajaliitto on maksanut Iso-Melkuttimen sukelluspaikan kunnostusta varten myönnetyn avustuksen syyskuun lopussa. Kunnostustyö jatkuu vielä ensi vuoden aikana. Myös Sukelluskoulu Aalto on tukenut kunnostustyötä lahjoituksella. Materiaali- ja työvälinesponsorointia ovat lisäksi toimittaneet Würth Oy ja RTV Yhtymä. Hyria Koulutus on lainannut työvälinetä, lisäksi Hyrian opiskelijat tekivät talkoilla uuden veteenmenotasanteen syyskuun alkupuolella.

8. Seuraavan kokouksen ajankohta

Seuraava hallituksen kokous: 10.11.2022 (aika tarkentuu myöhemmin. Kokous pidetään etänä ja mukaan kutsutaan hallivastaava ja uppopallovastaava.)
Seuraavan kokouksen sihteeriksi valittu Jonna Sorsa

9. Kokouksen päättäminen

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:33.

Hallituksen kokous 6-2022
Siirry sivun alkuun